Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Events

Kesäajan jumalanpalvelukset

KESÄAJAN POIKKEUSAIKATAULU: Su 12.7. kokoontuminen Sellon kirjaston Akseli-salissa, HUOM. 11.30 Su 19.7. kokoontuminen Sellon kirjaston Akseli-salissa, HUOM. 11.30 Su 26.7. kokoontuminen Sellon kirjaston Akseli-salissa, HUOM. 11.30 Su 2.8. kokoontuminen Sellon kirjaston Akseli-salissa, HUOM. 11.30     Tule laulamaan virsiä ja hengellisiä lauluja, kuulemaan systemaattista Sanan saarnaamista sekä rukoilemaan yhdessä! Lapsille on pyhäkoulu, jossa opetetaan Raamatun kokonaiskertomusta. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvit ja rentoa yhdessäoloa pöydän antimista nauttien. Tervetuloa seurakuntaa etsivät kristityt, vierailijat, etsijät, agnostikot ja ateistit – nuoret ja vanhat!

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoilemme raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen. Pia Mäkelä kerää rukouspyyntöjä sekä toimii piirin kokoonkutsujana. Ota yhteyttä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com Piiri kokoontuu tällä hetkellä netitse ja elokuun puolilta välin mahdollisesti myös kasvotusten.

Raamattupiiri

Raamattupiiri 2020 kokoontuu keskiviikkoisin klo 17. Haluatko osallistua netitse? Osallistuaksi tarvitset käyttäjätunnuksen zoom-palveluun, jonka voit luoda zoom.us sivustolla. Lisäksi tarvitset meiltä kutsulinkin zoom keskusteluun. Ota yhteyttä Tuomas Toppilaan tai kotikirkkoespoo(at)gmail.com niin lähetämme kutsun sinulle. Opettana/vastuuhenkilönä toimii Espoon Kotikirkon paimen Tuomas Toppila: toppila89[at]gmail.com / 0400208496. Voit antaa oman puhelinnumeron, tai liittyä postituslistalle jolloin kokoontumispaikasta ja poikkeuksista voidaan tiedottaa helposti etukäteen. Liity postituslistalle ottamalla yhteyttä Tuomakseen tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com

Jalohaukat poikaleiri

Viisipäiväinen Jalohaukat poikaleiri järjestetään Lähdekorven leirikeskuksessa Kurussa. Pääset ilmoittautumaan ja saat lisätietoja tapahtuman nettisivuilta. Leiri on tarkoitettu 10-15 vuotiaille pojille. Leirin tarkoituksena on auttaa nuoria tulemaan opetuslapsiksi ja kehittymään Kristuksen seuraajina. Leirin päämääränä on rohkaista meitä elämään jatkuvasti Kristukselle kaikilla elämän alueilla ja auttaa leiriläisiä kehittymään ystävyyssuhteissa, palvelevana johtajana, taistelijana ja mentorina. Voit kysyä lisää poikaleiristä Hannu Sehmiltä.

Jumalanpalvelus

Tule laulamaan virsiä ja hengellisiä lauluja, kuulemaan systemaattista Sanan saarnaamista sekä rukoilemaan yhdessä! Lapsille on pyhäkoulu, jossa opetetaan Raamatun kokonaiskertomusta. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvit ja rentoa yhdessäoloa pöydän antimista nauttien. Tervetuloa seurakuntaa etsivät kristityt, vierailijat, etsijät, agnostikot ja ateistit – nuoret ja vanhat!