Toimintamme

JUMALANPALVELUS

Pidämme säännöllisesti jumalanpalveluksia sunnuntaisin Leppävaarassa klo 10.30. Kokouksemme sisältää yhteistä lauluja, saarnan Raamatun tekstistä, ehtoollisen, mahdollisuuden esirukoukseen ja yhteisen kahvihetken. Pienille lapsille (n. 3–7 v.) järjestetään saarnan aikana oma pyhäkoulu. Kysy lisää jumalanpalveluksista Tommi Matikalta.

SEURAKUNNAN KESÄLEIRI

Kesällä pidämme perinteisesti nelipäiväisen seurakuntaleirin, joka on avoin kaikille. Usein leirille onkin tullut seurakunnan ulkopuolisia kuuntelemaan opetuksia sekä nauttimaan kesästä ja toisista ihmisistä. Täältä kalenterista voit tutustua leirin aikatauluun ja sisältöön. Voit myös kysyä lisää kesäleiristä Tommi Matikalta.

RAAMATTUPIIRI

Raamattupiirissä on tällä hetkellä kolme eri teemaa: 1) Matteuksen evankeliumi 2) Roomalaiskirje ja 3) Raamatun kokonaiskertomus, joita käydään kolmen eri opettajan johdolla. Piiri pidetään keskiviikkoisin klo 17.30 etänä Workplacen välityksellä. Kysy lisää Tuomas Toppilalta.

RUKOUSPIIRIT

Rukouspiireissä rukoilemme joka maanantai ja torstai raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen.
Maanantain rukouspiiri kokoontuu etänä Workplacen välityksellä klo 18. Torstain rukouspiiri on kaikille avoin ja kokoontuu kodissa Viherlaaksossa klo 17.30.
Pia Mäkelä kerää ajakohtaisia rukouspyyntöjä. Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla: kotikirkkoespoo[at]gmail.com

ÄITI-LAPSITOIMINTA

Tämä pienryhmä on tällä hetkellä tauolla mutta kokoontunee taas jatkossa kun elämäntilanteet ja aikataulut sen sallivat. Tervetuloa lasten kanssa erityisesti sunnuntain jumalanpalvelukseen sekä torstain rukouspiiriin! Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla: kotikirkkoespoo[at]gmail.com

NAISTEN- JA MIESTENTOIMINTA

Naiset järjestivät naistenbrunsseja ja -iltoja  kuukausittain erilaisten teemojen ympärille. Naistentyöstä ohjelmineen vastaa Reetta Toppila. Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla: kotikirkkoespoo[at]gmail.com

Miehet kokoontuvat säännöllisesti viettämään aikaa yhdessä eri teemojen pariin joka kuun toinen lauantai. Miestentyön koordinaattorina toimii Juha Rantala.

Luemme naisten- ja miestenryhmissä kirjoja: Barbara Hughes, Disciplines of a Godly Woman ja R. Kent Hughes, Disciplines of a Godly Man. Kirjan saat ilmaiseksi Kotikirkosta. Keskustelut käydään kirjan pohjalta suomeksi. Osallistua voi vaikkei lukisikaan kirjaa.

OPETUSLAPSEUSRYHMÄT

Opetuslapseus ryhmissä kasvetaan yhdessä käyden läpi kristinuskon perusteita. Voit hyvin osallistua peruskurssille vaikka olisitkin ollut kristitty jo pidempään. Yksi tavoite on myös kasvaa toisten kristittyjen opetuslapseuttamisessa. Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostilla: kotikirkkoespoo[at]gmail.com

JALOHAUKAT-POIKALEIRI

Leiri on tarkoitettu 10–15-vuotiaille pojille. Leirin tarkoituksena on auttaa nuoria tulemaan opetuslapsiksi ja kehittymään Kristuksen seuraajina. Leirin päämääränä on rohkaista meitä elämään jatkuvasti Kristukselle kaikilla elämän alueilla ja auttaa leiriläisiä kehittymään ystävyyssuhteissa, palvelevana johtajana, taistelijana ja mentorina. Pääset ilmoittautumaan ja saat lisätietoja tapahtuman Jalohaukat-poikaleirin nettisivuilta. Voit kysyä lisää poikaleiristä myös Hannu Sehmiltä.

AGRICOLA TEOLOGINEN INSTITUUTTI

Agricola Teologisen Instituutti toimii yhteistyössä United Community Church:n kanssa. Instituutti varustaa tulevia seurakunnan istuttajia, paimenia ja aktiiviseurakuntalaisia.