Toimintamme

Jumalanpalvelus

Pidämme säännöllisiä jumalanpalveluksia sunnuntaisin Leppävaarassa klo 10:30. Kokouksemme sisältää yhteistä lauluja, saarnan Raamatun tekstistä, ehtoollisen, mahdollisuuden esirukoukseen ja yhteisen kahvihetken. Pienille lapsille (n. 3-7 v.) järjestetään saarnan aikana oma pyhäkoulu. Kysy lisää jumalanpalveluksista Tommi Matikalta.

Kotipiirit

Kotipiirejä pidetään noin kerran kuussa, kokoontumispaikkoina ovat kodit Espoossa, Helsingissä ja Järvenpäässä. Kysy lisää kotipiireistä Jouko Suomelalta.

Viikoittainen raamattupiiri

Raamattupiirin teemana on ”Raamatun kokonaiskertomus” ja se pidetään keskiviikkoisin. Osallistujamäärä pienryhmissä on vaihtelee muutamasta osallistujasta täyteen tupaan. Kysy lisää Tuomas Toppilalta.

Viikoittainen rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoilemme joka maanantai raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen.
Pia Mäkelä kerää ajakohtaisia rukouspyyntöjä sekä toimii piirin kokoonkutsujana. Ota yhteyttä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com

Naisten- ja miestentoiminta

Naiset järjestivät naistenbrunsseja ja -iltoja  kuukausittain erilaisten teemojen ympärille. Naistentyöstä ohjelmineen vastaa Reetta Toppila. Ota yhteyttä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com

Miehet kokoontuvat säännöllisesti viettämään aikaa yhdessä eri teemojen pariin. Miestentyön koordinaattorina toimii Juha Rantala.

Seurakunnan kesäleiri

Kesällä pidämme perinteisesti nelipäiväisen seurakuntaleirin, joka on avoin kaikille. Usein leirille onkin tullut seurakunnan ulkopuolisia kuuntelemaan opetusta sekä nauttimaan kesästä ja toisista ihmisistä. Kysy lisää kesäleiristä Tommi Matikalta.

Jalohaukat poikaleiri

Leiri on tarkoitettu 10-15 vuotiaille pojille. Leirin tarkoituksena on auttaa nuoria tulemaan opetuslapsiksi ja kehittymään Kristuksen seuraajina. Leirin päämääränä on rohkaista meitä elämään jatkuvasti Kristukselle kaikilla elämän alueilla ja auttaa leiriläisiä kehittymään ystävyyssuhteissa, palvelevana johtajana, taistelijana ja mentorina. Pääset ilmoittautumaan ja saat lisätietoja tapahtuman nettisivuilta. Voit kysyä lisää poikaleiristä myös Hannu Sehmiltä.

Auttava puhelin

Haluatko keskustella uskosta ja elämästä? Soita meille auttavaan puhelimeen:
ma, ke ja pe klo 12-14 välillä numeroon 09-5868 8422

Agricola Teologinen Instituutti

Seurakuntamme on aloittanut yhdessä United Community Church:n kanssa Agricola Teologisen Instituutin, jonka tehtävä on varustaa tulevia seurakunnan istuttajia, paimenia ja aktiiviseurakuntalaisia.