Olet tervetullut

Tule tutustumaan meihin

Jos kysyt: miksi minä olen olemassa? Mikä on koko elämän tarkoitus? Toivotamme sinut tervetulleeksi.

Jos olet oman synnin havahtuma, oman rikkinäisyyden huomannut, Jumalan pyhyyden aistiva ihminen, toivotamme sinut tervetulleeksi Kristuksen paikalliseen ruumiiseen.

Jos tunnet Kristuksen, mutta et kuulu paikalliseen Kristus-keskeiseen seurakuntaan, toivotamme sinut tervetulleeksi. Ihmisenä ja kristittynä kasvamiselle on elintärkeää kuulua konkreettiseen seurakuntaan.

Jos etsit täydellistä seurakuntaa, jossa ei ole ongelmia ihmisillä, tulet pettymään. Meillä on todellisia ongelmia ja syntejä, joista me emme ole lainkaan ylpeitä.

Vaikka huomaamme Jumalan siunaukset ympärillämme, meistä ei saa menestysteologista seurakuntaa tekemälläkään. Kultahippuja ei sada taivaalta. Moni meistä on lukenut Jobin kirjan ja myös kokenut kärsimyksen ongelman.

Haluamme kasvaa tosi-ihmisiksi, koska Kristus tuli pelastamaan ja vapauttamaan syntisiä ihmisiä takaisin kokonaisvaltaiseen ihmisyyteen, jossa rakastetaan ja alistutaan hyvän Jumalan alle sekä rakastetaan ja rikastutetaan lähimmäisten elämää ja pidetään huolta koko muusta luomakunnasta.

Tervetuloa mukaan!

Kuinka liittyä seurakuntamme jäseneksi?

Seurakuntamme jäseneksi liitytään käymällä seurakuntakurssi, joita järjestetään aina tarpeen mukaan. Kurssi kestää yhden päivään ja sen tarkoituksena on kertoa kiinnostuneille seurakuntamme oppi, arvot ja käytännöntyö. Kurssin käyminen ei velvoita liittymään, mutta jäseneksi liittymiselle kurssin käyminen on ehto.