dav

Pidämme säännöllisiä jumalanpalveluksia sunnuntaisin Leppävaarassa klo 10:30. Kokouksemme sisältää yhteistä lauluja, saarnan Raamatun tekstistä, ehtoollisen, mahdollisuuden esirukoukseen ja yhteisen kahvihetken. Pienille lapsille (3-6 v.) järjestetään saarnan aikana oma pyhäkoulu ja vanhemmille lapsille on kerho (7-13 v.).

Kokoonnumme myös kotipiiriin kodeissa joka toinen viikko syömään, tutkimaan Sanaa ja jakamaan elämää.

Järjestämme miesten ja naisteniltoja epäsäännöllisen säännöllisesti.

Osallistumme säännöllisesti tavoittavaan työhön lähinnä yliopistoissa. Palvelemme Taavinkujalla Mäkkylässä opettaen raamattupiirissä ja tehden diakoniatyötä vanhusten keskuudessa.

Järjestämme myös raamattuseminaareja muutamia kertoja vuodessa. Näissä seminaareissa keskitymme opettamaan Raamattua ja kuinka sitä voidaan ymmärtää parhaiten.

Seurakuntamme on aloittanut yhdessä United Community Church:n kanssa Agricola Teologisen Instituutin, jonka tehtävä on varustaa tulevia seurakunnan istuttajia, paimenia ja aktiiviseurakuntalaisia.

Pienryhmät

Kotipiirit Kotipiirejä pidetään joka viikko, vuoroviikoin Espoossa ja Helsingissä. Kysy lisää kotipiireistä Jouko Suomelalta. Viikoittainen raamattupiiri Raamattupiirin teemana on ”Raamatun punainen lanka” ja se pidetään keskiviikkoisin. Osallistujamäärä pienryhmissä on vaihdellut runsaasti, muutamasta osallistujasta täyteen tupaan.

Naisten ja miesten toiminta

Naiset järjestivät naistenbrunsseja uskollisesti kuukausittain erilaisten teemojen ympärille. Naistentyöstä ohjelmineen vastaa Reetta Toppila. Miehet kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä eri teemojen pariin. Miestentyön koordinaattorina toimii Juha Rantala.

Leirit

Seurakunnan kesäleiri Kesällä pidämme perinteisesti seurakuntaleirin, joka on avoin kaikille. Usein leirille onkin tullut seurakunnan ulkopuolisia kuuntelemaan opetusta sekä nauttimaan kesästä ja toisista ihmisistä. Jalohaukat poikaleiri Leiri on tarkoitettu 10-15 vuotiaille pojille. Leirin tarkoituksena on auttaa nuoria tulemaan opetuslapsiksi ja kehittymään Kristuksen seuraajina. Leirin päämääränä on rohkaista meitä elämään jatkuvasti Kristukselle kaikilla elämän alueilla ja auttaa leiriläisiä kehittymään ystävyyssuhteissa, palvelevana johtajana, taistelijana ja mentorina.

Auttava puhelin

Haluatko keskustella uskosta ja elämästä? Soita meille auttavaan puhelimeen:ma, ke ja pe klo 12-14 välillänumeroon 09-5868 8422