Rukousryhmä

Rukouspiireissä rukoilemme raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen.

Meillä on tällä hetkellä 2 yleistä rukouspiiriä, Espoossa (Kotipiiri 1) ja Itä-Helsingissä (Kotipiiri 2) joihin kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi toimii erillinen maanantain etärukousryhmä, joissa kokoonnutaan pienellä vakiporukalla.
Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme lisätietoja.

Käytämme yhteydenpitoon Workplace yhteisöä, johon voit liittyä helposti. Workplaceen kuuluakseen ei tarvitse kuulua Facebookkiin. Pia Mäkelä kerää rukouspyyntöjä pienryhmiin. Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme kutsun sinulle.