Tulevia tapahtumia

Tulevia tapahtumia

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoilemme raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen. Pia Mäkelä kerää rukouspyyntöjä sekä toimii piirin kokoonkutsujana. Ota yhteyttä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com Piiri kokoontuu tällä hetkellä netitse ja elokuun puolilta välin mahdollisesti myös kasvotusten.

Raamattupiiri

Raamattupiiri 2020 kokoontuu keskiviikkoisin klo 17. Haluatko osallistua netitse? Osallistuaksi tarvitset käyttäjätunnuksen zoom-palveluun, jonka voit luoda zoom.us sivustolla. Lisäksi tarvitset meiltä kutsulinkin zoom keskusteluun. Ota yhteyttä Tuomas Toppilaan tai kotikirkkoespoo(at)gmail.com niin lähetämme kutsun sinulle. Opettana/vastuuhenkilönä toimii Espoon…

Jumalanpalvelus

Tule laulamaan virsiä ja hengellisiä lauluja, kuulemaan systemaattista Sanan saarnaamista sekä rukoilemaan yhdessä! Lapsille on pyhäkoulu, jossa opetetaan Raamatun kokonaiskertomusta. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvit ja rentoa yhdessäoloa pöydän antimista nauttien. Tervetuloa seurakuntaa etsivät kristityt, vierailijat, etsijät, agnostikot ja ateistit – nuoret ja vanhat!