Rukouspiirit

Rukouspiireissä rukoilemme raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen.

Meillä on tällä hetkellä yleinen rukouspiiri, johon kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi toimii erillisiä rukousryhmiä, joissa kokoonnutaan pienellä vakiporukalla.
Yleinen rukouspiiri kokoontuu torstaisin kodissa. Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme lisätietoja.

Käytämme yhteydenpitoon Workplace yhteisöä, johon voit liittyä helposti. Workplaceen kuuluakseen ei tarvitse kuulua Facebookkiin. Pia Mäkelä kerää rukouspyyntöjä molempiin ryhmiin. Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme kutsun sinulle.