Rukouspiirit

Rukouspiireissä rukoilemme raamatullisten aiheiden puolesta sekä tuomme omia ajankohtaisia rukousaiheita Herran eteen.

Meillä on tällä hetkellä 2 yleistä rukouspiiriä, Espoossa ja Itä-Helsingissä (Herttoniemi) joihon kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi toimii erillinen etärukousryhmä, joissa kokoonnutaan pienellä vakiporukalla.
Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme lisätietoja.

Käytämme yhteydenpitoon Workplace yhteisöä, johon voit liittyä helposti. Workplaceen kuuluakseen ei tarvitse kuulua Facebookkiin. Pia Mäkelä kerää rukouspyyntöjä pienryhmiin. Ota yhteyttä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai kotikirkkoespoo[at]gmail.com niin lähetämme kutsun sinulle.