RAAMATTUPIIRI

Raamattupiiri 2021 kokoontuu keskiviikkoisin klo 17:30.

Käytämme kokoontumiseen Workplace yhteisöä, johon voit liittyä helposti. Raamattupiiri toimii tällä hetkellä vain etänä. Ota yhteyttä Tuomas Toppilaan tai kotikirkkoespoo(at)gmail.com niin lähetämme Workplace kutsun sinulle.

Vastuuhenkilönä toimii Espoon Kotikirkon paimen Tuomas Toppila: toppila89[at]gmail.com / 0400208496.

Raamattupirrissä käydään kolmea eri teemaa kolmen eri opettajan johdolla. Teema ja opettaja vaihtuvat:
1) Matteuksen evankeliumi – käydään systemaattiseti läpi Matteuksen evankeliumia
2) Roomalaiskirjan teologiset teemat (ihmisen turmeltuneisuus, Jumalan suvereeni pelastus jne.)
3) Raamattuteologiset teemat – kuljetaan koko Raamatun läpi jäljittäen teemoja kuten ”kaupunki”, ”liitot”, ”exodus” jne.

Edellinen
Rukouspiirit